SAMSUN / HAVZA - 100. Yıl İlkokulu

''Münakaşa Değil Münazara'' Projesi Kapsamında Okulumuz

Topluluk önünde konuşma becerisinin gelişmesi, düşüncelerini ifade edebilme yetisi kazanması, dinleme becerisi elde edilmesi, eleştirel düşünme, problem çözme, kendini ifade etme, yazılı ve sözlü iletişim kurma ve sunum yapma gibi beceri gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ilçemizde öğrenim gören ilk ve ortaokul öğrencilerimize yönelik uygulanan "Münakaşa Değil Münazara" projesi kapsamında okullar arası yarı final müsabakaları Makbule Yusuf Ölçer Ortaokulunda gerçekleştirildi. 100. Yıl İlkokulu öğrencilerini temsil eden 4-A Sınıfımız müzara konusu olan "Çocuk Gelişiminde Çekirdek Aile mi yoksa Geniş Aile mi Etkilidir?" başlığında "Geniş Aile" tezinde bulunarak katkı sağlamıştır. Bu pojeye katkı veren başta Havza İlçe Millli Eğitim Müdürülüğüne ve tüm katılım sağlayan okullarımıza teşekkür ederiz.

15-04-202415-04-202415-04-2024

Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 13:33 - Görüntülenme: 24