SAMSUN / HAVZA - 100. Yıl İlkokulu

100. YIL İLKOKULU SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

HAVZA 100. YIL İLKOKULU

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

-      Takımlar Toplam 7 (1 KALECİ 6 OYUNCU) kişiden oluşacaktır.

-      Maçlar 20 şer dakikalık 2 devre şeklinde olacaktır.

-      Devre arası 5 dakikalık olacaktır.

-      Oyunda ofsayt kuralı geçerli değildir.

-      Maçlar eleme usulüne göre oynanacaktır.

-      Maçlar berabere biterse seri penaltı atışları yapılacaktır.

-      Takımlar kadrolarını ve veli izin belgelerini 17.04.2024 tarihine kadar SINIF ÖĞRETMENLERİNE teslim edilecektir.

-      Veli izin belgesi teslim etmeyen öğrenciler müsabakalara katılamaz.

-      Okul tarafından düzenlenen okuldaki eğitimin bir devamı niteliğindeki organizasyonda müsabaka öncesinde, müsabaka sırasında ve müsabaka sonrasında, rakip oyunculara, kendi arkadaşlarına ve seyirci öğrencilere okul disiplin kurulunca suç sayılan davranışlarda bulunmamak gerekmektedir.

Sevgili çocuklar, her şeyden önce hepinizin 100. YIL İLKOKULU öğrencisi olarak;  küçüğün büyüğüne saygısı, büyüklerin küçüklere sevgisi sizlerden beklediğimiz en asil davranış şeklidir.

MÜSABAKALARDA AMAÇ DOSTLUK, KARDEŞLİK VE EĞLENCEDİR. HİÇ BİR ÖĞRENCİMİZİN BU AMACIN DIŞINA ÇIKMAMASINI TEMENNİ EDERİZ, BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ.

15-04-2024

SPORCU İZİN BELGESİ

Velisi bulunduğum …….  sınıfı öğrencisi ………………………………………………….. ‘ın 100. YIL İLKOKULU FUTBOL TURNUVASINDA sporcu olarak maçlara katılmasında herhangi bir sakınca olmayıp gerekli izni veriyorum.15.04.2024

Adres:                                                                                        İmza